DARPHIN BEHANDLING

Darphin
Over 50 år og ikke en rynke!

Den franske hudpleiespesialisten Pierre Darphin grunnla Darphin i Paris i 1958, og i dag finnes Darphin i 60 land og 3500 hudpleiesalonger verden over. Darphin er en profesjonell, botanisk og parisisk hudpleieserie, med røtter i hudpleiesalongens verden og med et unikt konsept for hudanalyse og brukerveiledning for å oppnå et best mulig hudpleie resultat.

UNIKE BEHANDLINGER OG RESULTAT-ORIENTERTE PRODUKTER

Darphin tilbyr utsøkte, luksuriøse og skreddersydde behandlinger som tilfredsstiller enhver kundes behov. Velværeprogrammet inneholder spesielle massasje- og behandlingsteknikker - designet for å optimalisere effekten av de ulike produktene og gi en fantastisk opplevelse av velvære.

Sammensetningen av hvert produkt er unik og tilpasset profesjonell og personlig pleie. Det daglige hudpleieprogrammet består av 3 komplimenterende produkter og konsistenser; et serum, en aroma care og en krem - tilpasset hudens behov.

Produktene gir deg en optimal og luksuriøs følelse med sine nydelige dufter, delikate teksturer og farger.

Darphin er helt fri for parabener og har i tillegg en serie med økologiske produkter!
Copyright © 2013 - 2024 TK Hud og Kropp Fidjeåsen 27, 4639 Kristiansand S Timebestilling: 90 78 46 05 Webløsning: Din startside