KLINIKKEN

Trine Kyvåg
Trine Kyvåg
TK Hud og Kropp drives og eies av Trine Kyvåg.
Jeg har med min brede erfaring og kunnskap gjennom studier ved Hudpleieakademiet, samt innehaver og behandler ved hudpleiesalongen Grand Helse og Skjønnhet i 12 år, de rette forutsetningene for at du skal føle deg velkommen og godt ivaretatt i min hudpleiesalong.
Jeg er genuint interessert i alt innen skjønnhet og hudpleie, og jeg har tatt videreutdannelse og kurs for å utvide min kunnskap innen nye og gamle behandlingsmetoder.
Jeg er svært serviceinnstilt, blid og positiv, og jeg ser alltid etter hva du som kunde har behov for av behandling. Det er viktig for meg å skreddersy din behandling slik at du får de beste resultatene, og følger gjerne opp med veiledning av gode hjemmeprodukter samt informasjon om kost og ernæring hvis det er ønskelig.
Klinikken
Salongen som ligger i Fidjeåsen bærer preg av harmoni og velvære, noe som gir indre ro og total avspenning. Klinikkens hygiene er svært viktig i en hudpleiesalong - engangskluter /aplicator/ svamper/ hårbånd/ liggeunderlag/ håndkleet mm er inkludert i hver behandling slik at du som kunde skal føle deg enda mer bekvem og trygg.

Velkommen til en delikat og lun salong.
klinikken 3
Copyright © 2013 - 2024 TK Hud og Kropp Fidjeåsen 27, 4639 Kristiansand S Timebestilling: 90 78 46 05 Webløsning: Din startside