MADONNABEHANDLING / OKSYGENBEHANDLING

Oksygenbehandling
Intraceuticals oksygen behandling (Madonnabehandling)
En Intraceuticals Rejuvenation infusjon er en unik opplevelse som gir umiddelbare resultater du både kan se og føle.
Etter en 30 minutters behandling føles og ser huden din yngre ut. Ansiktet vil føles mykt og rent, næret og fuktet. Synligheten av fine linjer og rødhet er synlig redusert og huden føles fornyet, frisk og strålende.

Topical hyperbaric oksygen
Applikasjonen av oksygen under hyperbaric trykk tillater epidermis å maksimalisere sin konsentrasjon av oksygen på overflaten. Dette trykket assisteres også i rask og effektiv absorbasjon av Intraceuticals serum.

Rejuvenating serum 

Intraceuticals Rejuvenation serum består av en base av Hyaluronic syre- en ingrediens som finnes naturlig i huden og som er kjent for sine fantasiske egenskaper som bærer for andre ingredienser. Kraftige antioksidanter som inkluderer Vitamin A, C og E og Grønn te nøytraliserer frie radikaler og en høy konsentrasjon av supre fuktighetsgivere sørger for å gi huden perfekt fuktighet og fyldighet.

Fordeler
Hyperbaric Oksygen Teknologi leverer terapeutisk gradert oksygen som gir et beroligende miljø for huden. Rejuvenation Serum stimulerer regenereringen av nye celler og produksjonen av elastin og collagen, ”fyller opp” huden for å gi en synlig reduksjon av fine linjer og rynker.

Salong behandling 

En Intraceuticals Rejuvenating infusjon kan kun utføres av en terapeut som er trenet i dette. Hjemmeprodukter anbefales for å få maksimal effekt av behandlingen.

En unik behandling 

Intraceuticals bruker naturlige hypo-allergeniske produkter for å nøytralisere skadelige frie radikaler og for å infusere de helende egenskapene av deres unike formler. Antioksidanter og vitaminer blir fraktet ned i huden og gir økt celle fornyelse og regenerering av huden.
En Rejuvenation infusjon er mild, avslappende og beroligende og passer for alle hudtyper. Behandlingen er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping eller fruktsyrepeelinger.

Resultater
Når du forlater salongen er de fysiske resultatene av en Intraceuticals behandling synlige og de vil vare en stund. Den milde prosessen er ikke-irriterende, smertefri og trygg både under og etter behandlingen.
Oksygenbehandling info
Copyright © 2013 - 2024 TK Hud og Kropp Fidjeåsen 27, 4639 Kristiansand S Timebestilling: 90 78 46 05 Webløsning: Din startside