MII COSMETICS PRODUKTER

Mii Cosmetics er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra klinikker, spa og utsalgsteder og deres kunders behov. Mii ønsket å utvikle et variert sortiment som nådde ut til alle kunder. Det var viktig at produktene var snille med huden og kunne brukes etter ansiktsbehandlinger og også for de med en sensitiv hud.

Mii Cosmetics
Produktene i Mii inneholder mineraler og edelstener som ametyst, rubin, tourmalin og quartz som gir en nydelig glød, og en luksuriøs følelse, samt andre pleiende ingredienser som jojoba, sjøgressekstrakt, kamille, vitaminer, granateple med flere. Mii har en egen mineralsk makeup linje, med foundation, pudder, skygger og rouge. Minerallinjen er uten Bismuth og mineralene er kvesset tre ganger, noe som gjør mineralene ultra lette og fine og sørger for at makeupen smelter inn i huden og etterlater et naturlig resultat.

Hvert eneste Mii produkt har sin perfekte match med spesial designet makeuputstyr og børster som er lett å bruke og virkelig henter frem produktenes sanne potensial. Med Mii får du muligheten til å skape en look som er unik og komplett for deg. Enten det er en daglook, en dramatisk smokey eyes look eller brudemakeup du er på jakt etter. Den fantastiske makeupen har et bredt spekter av nydelig farger, tilpasset de fleste hudtyper og hudtoner.

Mii Cosmetics
Copyright © 2013 - 2024 TK Hud og Kropp Fidjeåsen 27, 4639 Kristiansand S Timebestilling: 90 78 46 05 Webløsning: Din startside